• Projekt v rámci výzvy Fondu na podporu športu.

          • Projekt v rámci výzvy Fondu na podporu športu č. 2022/002 „Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry“ pre využitie v zmysle článku VII. Zmluvy o príspevku na projekt podpory športu.

          • Deň s DofE

          • Pomaly sa nám opäť spúšťa prihlasovanie do DofE, a preto nastal čas na výber tohtoročných nových dofákov. Na predstavenie celého programu a myšlienky DofE nám poslúžil náš Deň s DofE, ktorý sa uskutočnil vo štvrtok 14. 09. 2023. 

            Cez veľkú prestávku si mohli študenti vo vestibule školy vyskúšať rôzne aktivity, ako napríklad behanie po schodoch s turistickými ruksakmi, výrobu náramkov priateľstva či mohli ochutnať dobroty z našej DofE Cukrárne. Celý vestibul bol vyzdobený vizitkami nielen dofákov ale aj ich vedúcich. Počas 4. hodiny bol záujemcom predstavený celý projekt. V úvode všetkých študentov pozdravila pani riaditeľka. Vďaka tohtoročným ambasádorom, Terezke Matuškovej a Alexovi Fáberovi, sa študenti dozvedeli o vzniku DofE, o tom ako program funguje a čo všetko obnáša byť jeho absolventom. 

            Veríme, že program študentov zaujal a už teraz sa tešíme na nových dofákov 😊