• Zatvorená prevádzka gymnázia!

          • Vážení rodičia,

            vzhľadom na nové pozitívne výsledky v testovaní na COVID-19 sa naša škola počas víkendu dostala do červenej fázy. Z tohto dôvodu RÚVZ v Nitre zatvoril prevádzku gymnázia v termíne od 5. do 12.10.2020. Do karantény – domácej izolácie idú všetci žiaci a zamestnanci školy. V tomto termíne sa všetci musia zdržať akýchkoľvek kontaktov mimo svojho domáceho prostredia. V prípade zdravotných problémov je nutné sa obrátiť na svojho ošetrujúceho lekára. Konkrétne znenie rozhodnutia RÚVZ zverejníme rodičom a zamestnancom zajtra 5.10.2020 po jeho doručení. Izolácia sa dáva za povinnosť žiakom a zamestnancom školy, nie ich rodinným príslušníkom, pokiaľ RÚVZ už v jednotlivých prípadoch nerozhodol/nerozhodne inak.

            Od zajtra 5.10.2020 sa z týchto dôvodov začne učiť v plnom rozsahu dištančne podľa rozvrhu na gymnáziu a tiež v jazykovej škole pri gymnáziu. Prosím rodičov, aby dohliadli na aktívnu účasť svojich detí na dištančnom vzdelávaní. Žiak, ktorý sa nemôže z vážnych dôvodov zúčastniť dištančného vyučovania – vzhľadom na karanténu môže ísť len o zdravotné dôvody – sa ospravedlňuje rovnakým spôsobom ako pri prezenčnom vyučovaní. V prípade technických problémov informujte triedneho učiteľa.

            Žiaci stravujúci sa v školskej jedálni sú automaticky odhlásení zo stravy a pri obnove prevádzky sú automaticky prihlásení na stravu.

            Ďakujem Vám za pochopenie a spoluprácu.

            S pozdravom RNDr. Zuzana Hurtová, riaditeľka školy

          • Pokyny upravujúce podmienky pre výchovu a vzdelávanie.

          • Pokyny upravujúce podmienky pre výchovu a vzdelávanie a vnútorný režim na Gymnáziu, Golianova 68, Nitra, od 16. do 30. 09. 2020 Oznamenie_IP_c._9-A_uprava_od_16.9.20.doc​​​​​​​

            V zmysle pokynov MŠVVaŠ SR zo dňa 16. 09. 2020 riaditeľka školy upravuje podmienky pre výchovu a vzdelávanie a vnútorný režim takto:

            1. Do budovy školy v termíne od 16. do 30. 09. 2020 vstupujú len zamestnanci školy a žiaci. Iné osoby a rodičia do budovy nevstupujú, resp. vstup cudzím osobám do priestorov školy je možný len s výnimkou potvrdenou riaditeľkou školy a čestným prehlásením o bezinfekčnosti. Osoby, ktoré zabezpečujú dodávateľskú službu pre školský bufet a školskú jedáleň,  majú obmedzený vstup. 

            2. V termíne od 16. do 30. 09. 2020  sa vyučovacieho procesu nebudú zúčastňovať ani externí odborníci, ktorí sa podieľajú na realizácií ŠkVP.

            3. Pri vstupe do budovy majú všetci žiaci a zamestnanci za povinnosť použiť dezinfekciu.

            4. Ranný filter: Ráno pri vstupe do budovy školy sa bude merať žiakom telesná teplota bezkontaktným teplomerom. Žiaci sú povinní podrobiť sa meraniu teploty. V prípade, že nameraná teplota bude vyššia ako 37,2°C, žiak sa presunie do átria školy a meraniu teploty sa podrobí po krátkom čase. V prípade, že nameraná teplota nebude nižšia ako 37,2°C ani po opakovanom meraní, žiak sa nezúčastní vyučovania.

            5. Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy.

            6. Do triedy pôjde žiak podľa možnosti najkratšou trasou a bude využívať najbližšie schodište k svojej triede. 

            7. Žiaci sa pohybujú po schodišti vždy vpravo. V prípade, že schodištia sú dve, je povinnosťou žiaka a zamestnanca rešpektovať určený smer. 

            8. Počas dňa sa uplatňuje princíp skupinovej izolácie – triedy sa zbytočne nepremiešavajú vo vyučovacom procese, ale ani mimo neho, pokiaľ to nie je určené rozvrhom. Žiaci nenavštevujú spolužiakov v iných triedach. Žiaci sa zdržiavajú počas dňa prevažne v triede, minimalizujú svoj pohyb v budove školy, v prípade potreby používajú WC najbližšie k svojej triede prípadne  k odbornej učebni. 

            9. Žiaci v priebehu dňa dodržiavajú všetky bezpečnostné a epidemiologické opatrenia – počas celého dňa žiak nosí rúško, žiaci dodržiavajú odstupy min. 2 metre, nezhromažďujú sa v skupinkách, pri komunikácií v triede dodržiavajú odstupy. Žiaci musia mať so sebou v škole hygienické vreckovky a náhradné rúško. 

            10. Ruky si žiaci umývajú bežným spôsobom, používajú mydlo a jednorazové utierky.

            11. Povinnosťou žiakov/týždenníkov v triede je vetrať triedu – krátkodobo a intenzívne.

            12. Pred zazvonením - 3 minúty pred skončením prestávky sa žiak zdržiava už len v triede. 

            13. Výchovno-vzdelávací proces v škole prebieha podľa rozvrhu v nezmenenej (prezenčnej) forme.

            14. Žiaci, ktorí majú delené vyučovanie – cudzie jazyky, informatika, príp. iné hodiny podľa rozvrhu, odchádzajú na miesto vyučovania až po zazvonení, pričom sa presúvajú bez zbytočných časových strát. 

            15. Telocvičňa a ostatné vnútorné priestory na šport (napr. posilňovňa) sa do 30.09.2020 nevyužívajú. Hodiny TSV sa realizujú v exteriéri, v prípade nepriaznivého počasia v triede.

            16. Ak žiak nastupuje po prerušení svojej dochádzky do školy predkladá čestné vyhlásenie a po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní viac ako tri dni po sebe nasledujúcich (vrátane víkendu a sviatkov) predkladá písomné vyhlásenie o bezinfekčnosti, že žiak neprejavuje príznaky prenosného ochorenia a nemá nariadené karanténne opatrenie. Pri prerušení viac ako 5 pracovných dní (víkendy a sviatky sa nezapočítavajú) z dôvodu akéhokoľvek ochorenia predkladá potvrdenie o chorobe vydané všeobecným lekárom pre deti a dorast. 

            17. Žiaci stravujúci sa v školskej jedálni odchádzajú na obed ako skupina, odvádza ich učiteľ, ktorý mal vyučovanie pred obednou prestávkou triedy. 

            18. Žiaci a zamestnanci školy stravujúci sa v ŠJ sú povinní rešpektovať  harmonogram na výdaj obedov, pokyny vedúcej školskej jedálne a interný pokyn na prevádzku vydaja obedov.

            19. Žiak, ktorý v priebehu dňa vykazuje niektorý z možných príznakov COVID-19, bude umiestnený do samostatnej izolačnej miestnosti a povinnosťou zákonných zástupcov bude po výzve triednym učiteľom bezodkladne žiaka vyzdvihnúť. 

            20. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast. V prípade, že zdravotný stav nevyžaduje komunikáciu s lekárom, pri opätovnom nástupe žiaka do školy sa žiak preukáže prehlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom / plnoletým žiakom (len v prípade, ak absencia netrvala viac ako 5 pracovných dní).

            21. V prípade, že u žiaka je podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID-19, bezodkladne o tejto situácii informuje zákonný zástupca (plnoletý žiak) triedneho učiteľa a riaditeľa školy. Povinnosťou zákonného zástupcu je aj bezodkladne nahlásenie karantény, ak bola dieťaťu nariadená lekárom všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo miestne príslušným regionálnym hygienikom. Za týchto podmienok je žiakovi prerušená dochádzka do školy. 

            22. V prípade, že sa trieda dostane do nariadenej karantény a v čase karantény sa u ďalších  žiakov z danej triedy vyskytnú príznaky, resp. potvrdenie na ochorenie COVID-19 je naďalej povinnosťou rodiča hlásiť túto skutočnosť triednemu učiteľovi a riaditeľke školy.

            23. Pri ceste do školy sa žiaci riadia aktuálnymi opatreniami ÚVZ SR a pokynmi RÚVZ. Opatrenia majú smerovať ku implementácii odporúčaní Úradu verejného zdravotníctva založené na princípe ROR - Rúško, Odstup, Ruky.

            24. Vzhľadom na priestorové možnosti školy, ktoré nedovoľujú aby každá trieda mala samostatnú šatňu, je nutné, aby sa žiak v šatni zdržiaval iba nevyhnutný čas, ktorý je potrebný na prezutie žiaka.

            V Nitre 16.09.2020

            RNDr. Zuzana Hurtová, v.r.

                 riaditeľka školy

            Oznamenie_IP_c._9-A_uprava_od_16.9.20.doc

          • Rodičovské združenie

          • Vážení rodičia.

            Riaditeľstvo školy v spolupráci s Radou rodičov pri Gymnáziu, Golianova 68, Nitra Vás pozýva na prvé zasadnutie rodičovského združenia dňa 17. septembra 2020 o 16:30 hod. v budove gymnázia z dôvodu volieb rodičov za členov do Rady školy. Kandidátka návrhov členov bude zverejnená dňa 16.09.2020 o 13:00 hod. na stránke školy - gymgol.edupage.org.

            Návrhy rodičov na kandidátku môže rodič zaslať na e-mailovú adresu: rzgymgol@gmail.com v termíne do 16.09.2020 do 10:00 hod

            Podmienkou je, aby navrhovaný kandidát – rodič s návrhom súhlasil. 

            V emaily je potrebné uviesť

            • meno kandidáta, 

            • trieda žiaka, 

            • zmienka, že navrhovaný kandidát súhlasí, 

            • meno rodiča, kto podáva návrh.

            Rada rodičov a vedenie školy neodporúča návrhy kandidátov – rodičov žiakov maturitného ročníka z dôvodu, že po skončení štúdia žiaka im automaticky končí členstvo v Rade školy. 

            Program RZ:

            1. Otvorenie – príhovor cez školský rozhlas.

            2. Voľby zástupcov rodičov do Rady školy.

            3. Aktuálne informácie k novému školskému roku, k prevádzke školy a vzdelávaciemu procesu.

            4. Voľba triedneho výboru RR – (predseda, podpredseda, zapisovateľ).

            5. Odsúhlasenie príspevku do Rady rodičov.

            6. Výsledky volieb.

            7. Rôzne.

            Vážení rodičia, 

            prísne nadstavené epidemiologické opatrenia nám neumožňujú povoliť vstup rodičom v čase pandémie do budovy školy. Výnimku z tohto obmedzenia nám dáva práve voľba členov do Rady školy. Využite preto prosím túto príležitosť, aby ste získali informácie o vyučovaní, prevádzke a nastavenom vnútornom režime školy. 

            Ďakujem 

            s pozdravom

            RNDr. Zuzana Hurtová, v.r.

                    riaditeľka školy

          • Ponuka krúžkov pre škol. rok 2020/2021

          • Pre prvý stupeň (príma až kvarta)


            1. Radostná škola s Danielom Hevierom
            2. Príprava na T9 zo slovenského jazyka
            3. Fyzikálne bádanie
            4. Geografický krúžok
            5. Krúžok „Popoludnie s informatikou“
            6. Krúžok fitness pre I. stupeň
            7. Posilňovanie (pre začiatočníkov)
            8. Športový krúžok pre I.PA až V.KNA


            Pre druhý stupeň (kvinta až oktáva)


            1. Kultur klub (návšteva kultúrnych predstavení a diskusia o nich)
            2. Spoločensko-diskusný klub
            3. Túlavé topánky zo SJL
            4. „Chémia pre expertov“
            5. Geografický krúžok
            6. Krúžok informatika – programovanie BBC
            7. Anglický krúžok „Drama klub“
            8. Nemecký krúžok „Príprava na jazykovú skúšku DSD1“
            9. Volejbalový krúžok pre II. stupeň – starší žiaci
            10.Posilňovanie (pre pokročilých)
            11.Krúžok hádzanej pre II. stupeň – starší žiaci
            12.Futbalový krúžok pre II. stupeň – starší žiaci


            Vzdelávací poukaz je možné použiť aj v jazykovej škole, kde sa hodnota poukazu t.j.
            32 € odpočíta od výšky poplatku za kurz v januári 2021 (t.j. v druhom polroku).


            Gymnázium, Golianova 68, Nitra bude v školskom roku 2020/2021 realizovať aj ďalšie
            krúžky v rámci realizácie projektu MŠVVaŠ SR s názvom: „Zvýšenie kvality vzdelávania
            na Gymnáziu Golianova 68 v Nitre“.

            Na tieto krúžky sa môžu žiaci hlásiť aj bez vzdelávacieho poukazu a môžu byť
            prihlásení aj na viac projektových krúžkov.


            1. Krúžok „Poznávajme rastlinstvo Golianka a jeho okolia“ (2 krúžky )
            2. Krúžok „Slolitúra“
            3. Krúžok „Ozvena“ (školský časopis)
            4. Virtuálna realita a jej využitie v praxi (2 krúžky)
            5. Krúžok „Robotika“
            6. Krúžok „Príprava na prog. súťaže“
            7. I. Krúžok – Matematika „Ako je to s číslami a písmenami“
            8. II. Krúžok – Matematika „Nech pracuje za nás počítač, ale my mu to musíme prikázať“
            9. III. Krúžok – Matematika „Chcem byť úspešný“
            10. IV. Krúžok – Matematika „Finančná gramotnosť“
            11. Krúžok – Fyzika
            12. Dejepisný krúžok

            ponkruz2021.pdf

          • Ročenky

          • Riaditeľstvo gymnázia pridáva aj na svoju EduPage stránku doposiaľ vytvorené ročenky. Odkaz na danú podstránku nájdete nižšie.

          • Zmena nástupu žiakov.

          • Vážené kolegyne, kolegovia, vážení rodičia.Vzhľadom na usmernenie NSK (zriaďovateľa našej školy) zo dňa 16.06.2020 k otváraniu stredných škôl, v ktorom sa odporúča otvoriť stredné školy len na nevyhnutné úkony - odovzdávanie učebníc a ukončenie školského roka (prevzatie vysvedčenia) Vám riaditeľstvo školy týmto oznamuje, že otvorí budovu školy len na odovzdanie učebníc/prevzatie učebníc podľa už nami zverejneného harmonogramu (každá trieda má konkrétny termín) a ukončenie školského roka dňa 30. júna 2020 o 08.00 hod.Žiadame Vás vážení rodičia, aby ste poučili svoje deti o nutnosti rešpektovať dôležité hygienicko-epidemiologické nariadenia hlavného hygienika SR, najmä na nosenie rúška, časté umývanie rúk, používanie dezinfekcie v priestoroch školy, dodržiavanie odstupov. Rodič zabezpečí pre svoje dieťa každý deň dve rúška a papierové jednorazové vreckovky.Zákonný zástupca žiaka, resp. žiak doručí triednemu učiteľovi v deň nástupu písomné vyhlásenie o tom, že žiak neprejavuje príznaky prenosného ochorenia a nemá nariadené karanténne opatrenie, podpísané zákonným zástupcom (platí pre obidva dni nástupu do školy).Tlačivo: Vyhlásenie – príloha dokumentuPovinnosťou zákonného zástupcu, v prípade, že sa u žiaka objaví podozrenie alebo sa potvrdí ochorenie na COVID 19, je informovať triedneho učiteľa a riaditeľku školy.Upozorňujeme pedagogických zamestnancov školy, rodičov a žiakov, že v zmysle pokynov hlavného hygienika SR: „Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy.“Škola nebude zabezpečovať stravovanie žiakov počas pobytu v škole.Za porozumenie ďakujeme.

            Vyhlásenie

          • Ústna maturitná skúška 2020

          • Milí maturanti,

            na základe rozhodnutia ministra školstva SR zo dňa 23.4.2020 sa ústne maturitné skúšky 2020 konajú administratívnou formou. Na základe tohto rozhodnutia Vám riaditeľstvo školy dáva do pozornosti nasledovné:

            1. Školský rok maturantov sa ukončí 7.5.2020 z tohto dôvodu do 5.5.2020 vrátane, sa ukončí vyučovanie a klasifikácia všetkých predmetov v maturitnom ročníku.
            2. Do 12.5.2020 riaditeľstvo školy oznámi maturantom výslednú známku z maturitných predmetov.
            3. V prípade, že maturant nebude spokojný so známkou v danom predmete môže do 15.5.2020 požiadať o ústnu maturitnú skúšku. Maturitná skúška sa bude konať prezenčnou formou v súlade s Opatrením Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky pri ohrození verejného zdravia č: OLP/3170/2020 zo dňa 15.4.2020. Termín ústnej maturitnej skúšky v takomto prípade, bude maturantovi oznámený.
            4. Maturant, ktorý si zvolil ako maturitný predmet aj dobrovoľný predmet, môže tento maturitný predmet zrušiť písomným oznámením doručeným riaditeľstvu školy do 7.5.2020, v opačnom prípade vykoná maturitnú skúšku z dobrovoľného predmetu prezenčnou formou, rovnako ako v bode 3 (tlačivo bude zverejnené v dokumentoch školy, na stiahnutie).
          • Oznam školskej jednálne

          • Poplatok za stravu nie je potrebné uhrádzať.

            Trvalý príkaz na úhradu stravy je možné v banke pozastaviť.

            Stravníkom uhrádzajúcim stravu trvalým príkazom budú preplatky vrátené na účet najneskôr v mesiaci júl , stravníkom uhrádzajúcim stravu na základe poštovej poukážky bude preplatok odpočítaný z platby na mesiac, v ktorom sa obnoví prevádzka školy a ŠJ.

          • Elektronické doručovanie

          • Upozornenie verejnosti vo veciach doručovania rozhodnutí Gymnáziom, Golianova 68, Nitra elektronicky

            Vážení rodičia,

            v zmysle zákona č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o e-Governmente) Vám oznamujeme, že rozhodnutia vydané Gymnáziom, Golianova 68, Nitra, v ktorých rozhodujeme podľa osobitných predpisov, vo veciach práv, právom chránených záujmov a povinností fyzických osôb alebo právnických osôb (napr. konanie podľa zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní) Vám budú zasielané do elektronickej schránky spôsobom doručenia do vlastných rúk.
            Rozhodnutia budú autorizované kvalifikovaným elektronickým podpisom vytvoreným s použitím mandátneho certifikátu a s pripojenou elektronickou časovou pečiatkou.
            V prípade, že nemáte aktivovanú elektronickú schránku na doručovanie, rozhodnutia Vám budú doručené formou listinného rovnopisu, ktorého súčasťou bude doložka o autorizácii v zmysle Vyhlášky č. 85/2018 Z.z. Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o spôsobe vyhotovenia a náležitostiach listinného rovnopisu elektronického úradného dokumentu.

          • Nové podmienky pre prijímacie skúšky

          • Vážení rodičia žiakov - uchádzačov o štúdium na Gymnáziu, Golianova 68, Nitra.


            V rámci ďalších opatrení MŠVVaŠ SR týkajúcich sa zabráneniu šírenia koronavírusu COVID-19 zostanú podľa vyjadrenia ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR Branislava Gröhlinga školy aj naďalej zatvorené. Vyučovanie sa prerušuje od 30. marca 2020 až do odvolania.

            Minister školstva určuje termín podávania prihlášok na štúdium na stredných školách zákonným zástupcom žiaka riaditeľovi základnej školy do 15. mája 2020. K prihláške nie je potrebné dokladať potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.

            Riaditeľ základnej školy odošle prihlášku na strednú školu do 21. mája 2020. Na prihláškach na štúdium na strednej škole pre školský rok 2020/2021 (ID 056) nie je potrebné vyplniť potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.

            Riaditeľ strednej školy zverejní údaje podľa § 65 školského zákona (ako napríklad počet žiakov, ktorých možno prijať do tried prvého ročníka, kritériá a ostatné podmienky prijatia na štúdium) do 28. apríla 2020.

            Termíny prijímacích skúšok na stredné školy na overenie špeciálnych schopností, zručností alebo nadania (talentové skúšky) sa uskutočnia v rozsahu jedného kalendárneho týždňa najskôr jeden týždeň od odvolania prerušenia vyučovania. Pre jednotlivé stredné školy konkrétne termíny určia okresné úrady, odbory školstva v sídle kraja v spolupráci s riaditeľmi škôl.

            Ostatné prijímacie skúšky do stredných škôl sa konajú v rozsahu jedného kalendárneho týždňa najskôr dva týždne od odvolania prerušenia vyučovania. Na nenaplnený počet miest pre žiakov, ktorých možno prijať do tried prvého ročníka, sa prijímacia skúška koná najskôr 23. júna 2020, najneskôr do 30. júna 2020.

            Riaditeľstvo školy bude o termínoch prijímacích skúšok informovať rodičov uchádzačov písomne, ale i prostredníctvom webového portálu školy.

          • Prerušenie vyučovania pokračuje

          • Vážení rodičia,

            v rámci ďalších opatrení MŠVVaŠ SR týkajúcich sa zabráneniu šírenia koronavírusu COVID-19 zostanú školy podľa vyjadrenia ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR Branislava Gröhlinga aj naďalej zatvorené. Vyučovanie sa prerušuje od 30. marca 2020 až do odvolania

            Písomné maturitné skúšky sa v tomto školskom roku neuskutočnia. Ústne maturitné skúšky by sa mali konať do dvoch týždňov od obnovenia výučby, najneskôr v termíne do 30. júna 2020.

            Pre školský rok 2019/2020 sa ruší aj Testovanie-9 aj pre žiakov štvrtého ročníka osemročných gymnázií.

            Počas prerušeného vyučovania na pôde školy sú žiaci povinní naďalej sa riadiť pokynmi vyučujúcich jednotlivých predmetov, riešiť zadania a systematicky sa pripravovať formou samoštúdia. Pokyny a úlohy im budú vyučujúci naďalej zadávať cez EduPage príp. inou formou elektronickej komunikácie.

            Žiadame Vás vážení rodičia, aby ste dohliadali na prípravu Vašich detí v domácom prostredí, aby mohli po obnovení riadneho vyučovacieho procesu plynule pokračovať vo vyučovacom procese.

            V prípade ďalších otázok, nejasností, príp. problémov s domácou prípravou Vašich detí nás kontaktujte.

             

            Ďakujem za pochopenie

          • Samoštúdium a úradné hodiny

          • V zmysle Usmernenia Ministerstva školstva SR Vás chceme touto cestou informovať, že v období od 16. do 27. marca 2020, keď je zatvorená škola majú žiaci v zmysle usmernenia samoštúdium, ktoré je prepojené na elektronickú komunikáciu s učiteľom. To znamená, že každý deň do 11,00 hod. dostanú žiaci zadania - študijné materiály, úlohy, testy, ktoré budú musieť vypracovať podľa pokynov učiteľa. Týmto chce škola zabezpečiť, aby každý žiak mal kontakt s každým predmetom a učiteľom na najbližšie dva týždne.

            Zároveň Vás upozorňujeme na nutnosť sledovať webovú stránku školy, kde budeme zverejňovať aktuálne informácie.

            Úradné hodiny počas uzavretia školy pre pedagógov a študentov sú od 9:30 do 11:00 v pracovné dni.